Translate

Kontakta oss på LKPAB

Epost:
info@lkpab.se
Telefon (måndag - fredag 8-16):
046-35 59 23
Besöksadress (Endast bokade besök - kontakta oss via mejl):

Kung Oskars väg 11 B, 222 35 Lund
Visa på Karta

Postadress:

Kung Oskars väg 11 C, 222 35 Lund

Följ oss

Hemköp öppnar i Aurora!

Den 17 mars slår Hemköp upp sina portar i LKPs mobilitetshus Aurora på Brunnshög i Lund.  Öppningen är ett tydligt steg framåt i den satsning LKP arbetar med för att skapa behovsanpassade mobilitetshus runtom i Lund, där parkörer erbjuds bekvämligheter i direkt anslutning till sin parkering.

Hemköp ligger i bottenplan på mobilitetshuset och i direkt anslutning till parkeringsanläggningen som bland annat erbjuder elbilsladdning med närproducerad el från solcellsanläggningen på taket.  Ett primärt fokus bakom konceptet med mobilitetshus är att parkören ska kunna uträtta sina vardagsärenden på ett effektivt och smidigt sätt, med flera tjänster i direkt anslutning till sin parkering. Det finns även en bilvårdsstation på Aurora som erbjuder bland annat tvätt och däckbyte. Som mobilitetshus demonstrerar Aurora konkret tanken med att parkören kan ställa bilen på laddning, göra sina matinköp och byta till sommardäck på ett och samma stopp, vilket sparar den både tid och energi, och bidrar till att minska trafiken i området.

25 oktober, 2021

Den 1 maj stänger två anläggningar permanent pga av planerad rivning, Bollhuset och Meriten/Råbykungen. Detta genom beslut från Lundafastigheter respektive…

1 oktober, 2022

Just nu har vi kampanj på månadskort på Aurora. Köp ett digital månadstillstånd så bjuder vi på en utvändig biltvätt…