Translate

Kontakta oss på LKPAB

Epost:
info@lkpab.se
Telefon (måndag - fredag 8-16):
046-35 59 23
Besöksadress (Endast bokade besök - kontakta oss via mejl):

Kung Oskars väg 11 B, 222 35 Lund
Visa på Karta

Postadress:

Kung Oskars väg 11 C, 222 35 Lund

Följ oss

LKP utvecklar mobilitetskoncept

Våren 2022 öppnar Hemköp upp en butik i bottenplanet på mobilitetshuset Aurora på Brunnshög i Lund. Det är en del av en helhetslösning som LKP utvecklar genom att skapa behovsanpassade mobilitetshus runtom i Lund, där parkörer erbjuds bekvämligheter i direkt anslutning till sin parkering.

Med satsningen på mobilitetshus ersätter LKP steg för steg sina traditionella inomhusparkeringar runtom i Lund, genom att erbjuda en rad bekvämlighetslösningar som anpassas efter bland annat område och efterfrågan.

LKP har valt att använda sig av begreppet ”mobilitethus” därför att det ger resandet en ny innebörd, där vi kombinerar ett hållbart resande med parkering och service för alla trafikslag. Vi kommer även att erbjuda andra typer av publika funktioner som normalt inte förknippats med ett traditionellt parkeringshus, säger Mathias Gunnarfelt, affärsutvecklare på LKP.

Brunnshög är en av Lunds snabbast växande stadsdelar, med både bostäder och arbetsplatser såväl som forskningsanläggningarna MAX IV och ESS. Med mobilitetshus skapas fler möjligheter för människor att få nära tillgång till vardagliga bekvämligheter samtidigt som ytan för bebyggelse kan utnyttjas maximalt.

Det är glädjande för oss att hälsa Hemköp välkomna som hyresgäster. Det här är ett utmärkt exempel på hur parkeringsfastigheter kan fungera som noder i människors liv. Vårt mobilitetshus Aurora bidrar till en hållbar användning av marken vi bygger på med installerade solceller och lågtempererat fjärrvärmenät, bilvårdsanläggning och dagligvaruhandel. Allt för att underlätta boendet i Brunnshög, säger Paul Myllenberg, VD för LKP.

2 augusti, 2021

Kära kunder! Från och med idag kommer vår kundtjänst per telefon att bemannas av en extern telefonväxel. Detta för att…

28 september, 2021

Under hela denna veckan, och t o m 4/10, så kommer det ske vägarbete på Svanevägen vid mobilitetshuset Svane. Detta…