Translate

Kontakta oss på LKPAB

Epost:
info@lkpab.se
Telefon (måndag - fredag 8-16):
046-35 59 23
Besöksadress (Endast bokade besök - kontakta oss via mejl):

Kung Oskars väg 11 B, 222 35 Lund
Visa på Karta

Postadress:

Kung Oskars väg 11 C, 222 35 Lund

Följ oss

Målningsarbete Lund C

Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster och upplevelsen för er som kund, och en del i vårt arbete innebär att emellanåt se över våra anläggningar, så att de är fräscha och välkomnande för våra parkörer.

I vintras inledde vi därför ett målningsarbete i vårt parkeringshus på Lund C, som p.g.a. det kalla vädret senarelades. Arbetet tas nu upp igen och kommer att pågå mellan den 3 maj – 8 juni (v. 18-23). Det parkeringsplan som målas kommer då att hålla stängt. Det plan som inte målas kommer att hållas öppet som vanligt.

Nedre plan är stängt 3 – 23 maj

Övre plan är stängt 25 maj – 8 juni

För att underlätta för dig som har ett månadstillstånd eller fast plats på Lund C under perioden, erbjuder vi tillfälligt plats på parkeringshuset Svane, ett stenkast från Lund C. Ditt aktiverade månadskort för Lund C gäller då även på Svane mellan datumen 3 maj – 8 juni, och ni behöver inte göra någonting för att byta parkeringshus. Har du istället fast plats vänligen mejla till info@lkpab.se och ange namn/företag, registreringsnr och platsnr, så hjälper vi er att registrera er för ersättningsplats/er.

Adressen till P-huset Svane är Gasverksgatan 12 och ligger med 5 min promenadavstånd från Lund C. Laddplatser på Svane finns tillgängliga på plan 5.

Vi beklagar eventuella besvär detta medför och hoppas att ni har överseende med omständigheterna.

10 mars, 2023

På grund av renovering av Polhemsskolan kommer parkeringen att stängas för månadstillstånd under en period med start juni 2023. Endast…

14 april, 2023

Välkomna på cykelauktion torsdag den 11 maj! Auktionen början kl. 17.00. En halvtimme innan auktionen (kl. 16.30) är ni välkomna…