Translate

Kontakta oss på LKPAB

Epost:
info@lkpab.se
Telefon (måndag - fredag 8-16):
046-35 59 23
Besöksadress (Endast bokade besök - kontakta oss via mejl):

Kung Oskars väg 11 B, 222 35 Lund
Visa på Karta

Postadress:

Kung Oskars väg 11 C, 222 35 Lund

Följ oss

Målningsarbete på Lund C

Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster och upplevelsen för er som kund, och en del i vårt arbete innebär att emellanåt se över våra anläggningar, så att de är fräscha och välkomnande för våra parkörer. 

Därför inleder vi ett målningsarbete på vårt parkeringshus på Lund C som kommer pågå mellan den 21 nov – 16 dec (v. 47-50). Det parkeringsplan som målas kommer då att hålla stängt. Det plan som inte målas kommer hållas öppet. 

Nedre plan är stängt 21 nov – 4 dec

Övre plan är stängt 1 – 16 dec

(Datum är reviderade från 11 till 16 december på grund av förlängd torktid)

Under en kortare period i början på december är båda planen stängda. Du som har ett månadstillstånd på Lund C för december får därför tillfälligt plats på parkeringshuset Svane, ett stenkast från Lund C.

Ert aktiverade månadskort för Lund C gäller då även på Svane mellan datumen 21 nov-16 dec, och ni behöver inte göra någonting för att byta parkeringshus. 

Adressen till P-huset Svane är Gasverksgatan 12 och ligger med 5 min promenadavstånd från Lund C. Laddplatser på Svane finns tillgängliga på plan 5.

Vi beklagar eventuella besvär detta medför och hoppas att ni har överseende med omständigheterna. 

1 oktober, 2022

Just nu har vi kampanj på månadskort på Aurora. Köp ett digital månadstillstånd så bjuder vi på en utvändig biltvätt…

30 november, 2022

Torsdagen den 8 december kommer vi att hålla nästa insamling av långtidsparkerade cyklar. Den här gången i Lund centrum.