Digitala månadstillstånd

Ett digitalt månadstillstånd köper du per kalendermånad. Tillståndet gäller i mån av plats, vilket innebär att du får ställa dig på en plats där det är ledigt på den anläggning där du bokat ditt tillstånd. Du binder inte upp dig på fler månader än vad du bokar – detta är alltså en väldigt flexibel tjänst då du kan variera var du vill stå!

Du kan även ladda ner vår app och sköta ditt digitala månadstillstånd därigenom. Sök på LKP AB i App Store/Google Play och ladda ner appen!

Förnya ditt tillstånd

Ditt tillstånd kommer inte att förnyas automatiskt, så vill du att det ska löpa vidare är det viktigt att du själv förnyar det. Du kan boka upp till 11 månader framåt genom att välja rätt månad i menyn när du bokar – tänk dock på att du måste göra en bokning per månad. Det går alltså inte att boka 11 månader i samma bokning. Summan för ett bokat digitalt månadstillstånd dras den första i varje månad, alltså behöver du inte betala en klumpsumma vid bokningstillfället om du bokar flera månader samma dag.

Hur fungerar parkeringen?

Om du har ett digitalt månadstillstånd i ett parkeringshus parkerar du på de öppna avdelningarna enligt skyltning. Du behöver inga taggar utan du har tillgång till anläggningen under dagen – under natten stängs och låses parkeringshusen. Skulle du behöva komma in i parkeringshuset under dess stängda timmar kan porten öppnas av ett vaktbolag mot en avgift. Se öppettider för våra olika parkeringshus på kartan nedan! 

Vi har även lösningar för er som är företagskund – kontakta oss för mer information!

Priser för Digitala månadstillstånd

Hyra fast plats

Att hyra en fast plats innebär att du har en bestämd plats på en av våra tomtmarksanläggningar. Du som kund tecknar avtal med oss och betalar din fasta plats via faktura så länge du har behov av platsen.

Är du intresserad av att hyra en fast plats?

Se kartan nedan eller kika på prislistan för att läsa mer om vilka av våra anläggningar som kan erbjuda fasta platser. Mejla sedan info@lkpab.se för att ställa dig i kö på den anläggning du valt. När det är din tur meddelar vi dig! Observera att du endast kan hyra en fast plats på våra tomtmarksanläggningar och inte på gatumark eller torg.

Priser för fasta platser

Är du fastighetsägare?

Vi utför stora och små parkeringslösningar för olika exploatörers behov både vid nyproduktion eller förtätningsprojekt.

Vi erbjuder olika lösningar så som parkeringsköp och övervakning av anläggningar och fastigheter. Kontakta oss för att se om vi kan hjälpa er och ert projekt!